Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σάκκαρη : Σάκκαρη: «Έπιασε» την Δανιηλίδου στις προκρίσεις! - Sports ... / Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το sdna.

Σάκκαρη : Σάκκαρη: «Έπιασε» την Δανιηλίδου στις προκρίσεις! - Sports ... / Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το sdna.. Η ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε με. Η μαρία σάκκαρη αντιμετωπίζει απόψε την περσινή φιναλίστ, σοφία κένιν, με στόχο να γράψει ιστορία και να προκριθεί για πρώτη φορά στους «8» του ρολάν γκαρός. Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης της μαρίας σάκκαρη και της ελίζ μέρτενς στο πλαίσιο του τρίτου αγώνα στο roland garros. H μαρία σάκκαρη γράφει ιστορία στο ρολάν γκαρός. Στους «16» η σάκκαρη, μεγάλη νίκη επί της μέρτενς.

Η κάτοχος του τροπαίου του roland garros ίγκα σβιάτεκ θα είναι η αντίπαλος της μαρίας σάκκαρη στους προημιτελικούς του γαλλικού όπεν. Την ίγκα σβιόντεκ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του roland garros η μαρία σάκκαρη την τετάρτη (9/6) καθώς η. Το 2017 επέστρεψε στην αθήνα. Ευτυχισμένη δήλωσε μεταξύ άλλων η μαρία σάκκαρη για την πρόκριση της στα προημιτελικά του roland garros. Η μαρία σάκκαρη μονομαχεί με τη σοφία κένιν, φιλοδοξώντας να περάσει στον πρώτο major προημιτελικά της καριέρας της.

Στέφανος Τσιτσιπάς για Μαρία Σάκκαρη: Θα μπορούσα να είμαι ...
Στέφανος Τσιτσιπάς για Μαρία Σάκκαρη: Θα μπορούσα να είμαι ... from rethemnosnews.gr
Η κάτοχος του τροπαίου του roland garros ίγκα σβιάτεκ θα είναι η αντίπαλος της μαρίας σάκκαρη στους προημιτελικούς του γαλλικού όπεν. Η μαρία σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της κένιν μιλώντας στην κάμερα της ερτ τόνισε πως αποτελεί μεγάλη στιγμή για την ίδια η πρόκριση της στους 8 του roland garros. Εχουν στερηθεί πολλά ως νέοι για να προπονηθούν, έχουν ακολουθήσει τις απαιτήσεις του. Ο ολυμπιακός έχει αιτηθεί τις συμπληρωματικές καταθέσεις. Ευτυχισμένη δήλωσε μεταξύ άλλων η μαρία σάκκαρη για την πρόκριση της στα προημιτελικά του roland garros. Εντυπωσιακή για ακόμα μια αναμέτρηση η ελληνίδα τενίστρια καθώς τη δευτέρα (7/6) πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο roland garros και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε. Αρχικη > αλλα αθληματα > στο δρόμο της σάκκαρη στις «8». Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης της μαρίας σάκκαρη και της ελίζ μέρτενς στο πλαίσιο του τρίτου αγώνα στο roland garros.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το sdna.

Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η μαρία σάκκαρη στο φετινό ρολάν γκαρός, καταφέρνοντας να γράψει ιστορία στο γαλλικό γκραν σλαμ. Ο ολυμπιακός έχει αιτηθεί τις συμπληρωματικές καταθέσεις. Η κάτοχος του τροπαίου του roland garros ίγκα σβιάτεκ θα είναι η αντίπαλος της μαρίας σάκκαρη στους προημιτελικούς του γαλλικού όπεν. Ο στέφανος τσιτσιπάς και η μαρία σάκκαρη προκρίθηκαν αμφότεροι στους 8 του ρολάν γκαρός. Η μαρία σάκκαρη αντιμετωπίζει απόψε την περσινή φιναλίστ, σοφία κένιν, με στόχο να γράψει ιστορία και να προκριθεί για πρώτη φορά στους «8» του ρολάν γκαρός. Εντυπωσιακή για ακόμα μια αναμέτρηση η ελληνίδα τενίστρια καθώς τη δευτέρα (7/6) πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο roland garros και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε. Η μαρία σάκκαρη μονομαχεί με τη σοφία κένιν, φιλοδοξώντας να περάσει στον πρώτο major προημιτελικά της καριέρας της. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Η ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε με. Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης της μαρίας σάκκαρη και της ελίζ μέρτενς στο πλαίσιο του τρίτου αγώνα στο roland garros. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το sdna. Το 2017 επέστρεψε στην αθήνα. Την ίγκα σβιόντεκ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του roland garros η μαρία σάκκαρη την τετάρτη (9/6) καθώς η.

Η μαρία σάκκαρη αντιμετωπίζει απόψε την περσινή φιναλίστ, σοφία κένιν, με στόχο να γράψει ιστορία και να προκριθεί για πρώτη φορά στους «8» του ρολάν γκαρός. Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης, κορυφαία για το 2020. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Η μαρία σάκκαρη μονομαχεί με τη σοφία κένιν, φιλοδοξώντας να περάσει στον πρώτο major προημιτελικά της καριέρας της. Η μαρία σάκκαρη έπιασε τη λένα δανιηλίδου.

Μαρία Σάκκαρη - Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο έρωτας για το τένις ...
Μαρία Σάκκαρη - Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο έρωτας για το τένις ... from politis.com.cy
Την ίγκα σβιόντεκ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του roland garros η μαρία σάκκαρη την τετάρτη (9/6) καθώς η. Εντυπωσιακή για ακόμα μια αναμέτρηση η ελληνίδα τενίστρια καθώς τη δευτέρα (7/6) πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο roland garros και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε. H μαρία σάκκαρη γράφει ιστορία στο ρολάν γκαρός. Η μαρία σάκκαρη μίλησε για τις δυσκολίες του ματς απέναντι στην ελίζ μέρτενς, αλλά και για το επερχόμενο κόντρα στην σοφία κένιν στους «16» του roland garros. Η ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε με. Η μαρία σάκκαρη έπιασε τη λένα δανιηλίδου. Η μαρία σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της κένιν μιλώντας στην κάμερα της ερτ τόνισε πως αποτελεί μεγάλη στιγμή για την ίδια η πρόκριση της στους 8 του roland garros. Εχουν στερηθεί πολλά ως νέοι για να προπονηθούν, έχουν ακολουθήσει τις απαιτήσεις του.

Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια.

Αρχικη > αλλα αθληματα > στο δρόμο της σάκκαρη στις «8». Στους «16» η σάκκαρη, μεγάλη νίκη επί της μέρτενς. Η μαρία σάκκαρη αντιμετωπίζει τη δευτέρα τη σοφία κένιν με στόχο την πρόκριση σε προημιτελικά grand slam για πρώτη φορά στην καριέρα της. Ο ολυμπιακός έχει αιτηθεί τις συμπληρωματικές καταθέσεις. Εντυπωσιακή για ακόμα μια αναμέτρηση η ελληνίδα τενίστρια καθώς τη δευτέρα (7/6) πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο roland garros και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε. Την ίγκα σβιόντεκ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του roland garros η μαρία σάκκαρη την τετάρτη (9/6) καθώς η. Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης της μαρίας σάκκαρη και της ελίζ μέρτενς στο πλαίσιο του τρίτου αγώνα στο roland garros. Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης, κορυφαία για το 2020. Η μαρία σάκκαρη αντιμετωπίζει απόψε την περσινή φιναλίστ, σοφία κένιν, με στόχο να γράψει ιστορία και να προκριθεί για πρώτη φορά στους «8» του ρολάν γκαρός. Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η μαρία σάκκαρη στο φετινό ρολάν γκαρός, καταφέρνοντας να γράψει ιστορία στο γαλλικό γκραν σλαμ. Ευτυχισμένη δήλωσε μεταξύ άλλων η μαρία σάκκαρη για την πρόκριση της στα προημιτελικά του roland garros. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Η μαρία σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της κένιν μιλώντας στην κάμερα της ερτ τόνισε πως αποτελεί μεγάλη στιγμή για την ίδια η πρόκριση της στους 8 του roland garros.

Γεννήθηκε στις 25 ιουλίου 1995 στην αθήνα. Η μαρία σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της κένιν μιλώντας στην κάμερα της ερτ τόνισε πως αποτελεί μεγάλη στιγμή για την ίδια η πρόκριση της στους 8 του roland garros. Η μαρία σάκκαρη αντιμετωπίζει τη δευτέρα τη σοφία κένιν με στόχο την πρόκριση σε προημιτελικά grand slam για πρώτη φορά στην καριέρα της. Ο ολυμπιακός έχει αιτηθεί τις συμπληρωματικές καταθέσεις. Η μαρία σάκκαρη έπιασε τη λένα δανιηλίδου.

Australian Open: «Λύγισε» κόντρα στην Κβίτοβα η Σάκκαρη
Australian Open: «Λύγισε» κόντρα στην Κβίτοβα η Σάκκαρη from alphapatras.gr
Ευτυχισμένη δήλωσε μεταξύ άλλων η μαρία σάκκαρη για την πρόκριση της στα προημιτελικά του roland garros. Η μαρία σάκκαρη αντιμετωπίζει απόψε την περσινή φιναλίστ, σοφία κένιν, με στόχο να γράψει ιστορία και να προκριθεί για πρώτη φορά στους «8» του ρολάν γκαρός. Την ίγκα σβιόντεκ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του roland garros η μαρία σάκκαρη την τετάρτη (9/6) καθώς η. Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η μαρία σάκκαρη στο φετινό ρολάν γκαρός, καταφέρνοντας να γράψει ιστορία στο γαλλικό γκραν σλαμ. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το sdna. Η ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε με. Η κάτοχος του τροπαίου του roland garros ίγκα σβιάτεκ θα είναι η αντίπαλος της μαρίας σάκκαρη στους προημιτελικούς του γαλλικού όπεν. H μαρία σάκκαρη γράφει ιστορία στο ρολάν γκαρός.

Η μαρία σάκκαρη έπιασε τη λένα δανιηλίδου.

H μαρία σάκκαρη γράφει ιστορία στο ρολάν γκαρός. Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης, κορυφαία για το 2020. Το 2017 επέστρεψε στην αθήνα. Η μαρία σάκκαρη αντιμετωπίζει τη δευτέρα τη σοφία κένιν με στόχο την πρόκριση σε προημιτελικά grand slam για πρώτη φορά στην καριέρα της. Η μαρία σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της κένιν μιλώντας στην κάμερα της ερτ τόνισε πως αποτελεί μεγάλη στιγμή για την ίδια η πρόκριση της στους 8 του roland garros. Ευτυχισμένη δήλωσε μεταξύ άλλων η μαρία σάκκαρη για την πρόκριση της στα προημιτελικά του roland garros. Η κάτοχος του τροπαίου του roland garros ίγκα σβιάτεκ θα είναι η αντίπαλος της μαρίας σάκκαρη στους προημιτελικούς του γαλλικού όπεν. Η μαρία σάκκαρη έπιασε τη λένα δανιηλίδου. Ακολουθήστε τον bwinσπορ fm 94.6 στο google news για. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Μαγική μαρία, για πρώτη φορά στον 4ο γύρο του roland garros. Η μαρία σάκκαρη αντιμετωπίζει απόψε την περσινή φιναλίστ, σοφία κένιν, με στόχο να γράψει ιστορία και να προκριθεί για πρώτη φορά στους «8» του ρολάν γκαρός. Την ίγκα σβιόντεκ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του roland garros η μαρία σάκκαρη την τετάρτη (9/6) καθώς η.